درصورت داشتن علائم بیماری کرونا چه کنیم؟

کرونا ویروس جدید موسوم به کووید_19 که در اواخر سال میلادی گذشته در چین پدیدار شد، هم‌اکنون به بیش از 177 کشور در شش قاره گسترش یافته است و توسط سازمان بهداشت پاندمیک اعلام شده است. این ویروس که از حیوان به انسان منتقل شده است  به سرعت در حال گسترش است. دولت‌ها برای کاهش سرعت گسترش این ویروس و از بین بردن آن شروع به اعمال قرنطینه شهرها کرده‌اند.

دانشمندان و محققان در سرتاسر جهان تلاش هایی را برای فهم ویروس جدید و چگونگی تأثیر آن بر بدن انسان انجام داده اند و در تلاش برای یافتن واکسن و داروی ویروس کرونا هستند. با توجه به تلاش‌های صورت گرفته می‌توان امیدوار بود که زمان اندکی تا نابودی ویروس کرونا باقی مانده‌است. اما در این مدت اگر علائم کرونا داشتیم چه کنیم؟ در ادامه به آن می‌پردازیم.

 

 

علائم بیماری کرونا

کسانی که به ویروس کرونا (کووید_19) آلوده می‌شوند در اکثر مواقع علائم کمی از خود نشان می‌دهند. علائم ویروس کرونا شباهت بسیاری به علائم سرماخوردگی و آنفولانزا دارد و ممکن است به اشتباه ندانید که به کووید_19 شده‌اید یا نه. علائم ویروس کرونا می‌توانند در طی 4 تا 14 روز پس از ابتلا به ویروس کرونا بروز پیدا کنند. به طور متوسط در طی 8 روز علائم شدید تنقسی دیده می‌شود. به همین دلیل به افرادی که در معرض این ویروس قرار گرفته‌اند توصیه می‌شود تا 14 روز خود را قرنطینه کنند تا از سلامتی خود مطمئن شوند.

از کجا بفهمیم که به ویروس کرونا مبتلا شدیم؟ علائم ابتلا ویروس کرونا شامل موارد زیر می‌شوند:

  • سرفه خشک
  • تنگی نفس و سختی در تنفس
  • تب کم‎تر از 40 درجه سانتی گراد
  • عفونت در ریه‌ها.

 

 

در صورت داشتن علائم کرونا چه کنیم؟

در خانه بمانید و با اورژانس تماس بگیرید.

برای کاهش خطر ابتلا به بیماری و کمک به عدم شیوع بیماری، در صورت احساس علائم بیماری، حتی اگر علائم شما خفیف باشد در خانه بمانید.قبل از مراجعه به مطب پزشک و بیمارستان، با اورژانس تماس بگیرید . به صورت تلفنی علائم خود را توضیح دهید.

دستورالعمل اورژانس را دنبال کنید.

بر اساس پاسخ‌های شما به سؤالات کادر درمان طریق تلفن دستورالعمل‌های لازم برای شما ارائه می‌گردد.به شما گفته می‌شود که آیا نیاز به ارزیابی دارید و در این صورت، بعد چه کاری انجام دهید.

بهداشت دست و آداب تنفسی  بهداشتی را تمرین کنید.

اگر خانه خود را برای رفتن به یک مرکز مراقبت از خانه ترک می‌کنید، ماسک بپوشید تا سرفه و عطسه شما کمتر به دیگران آلوده شود.در صورت ماندن در خانه، سطوحی که زیاد لمس می‌شود مانند دستگیره در، دستگیره کابینت، تبلت، تلفن، گوشی موبایل و کلید برق را به طور مرتب با مواد ضد عفونی کننده تمیز کنید.

آرامش خود را حفظ کنید.

احتمال ابتلا به یک بیماری مسری ترسناک است، اما پزشکان، پرستاران و سایر کادر درمان و متخصصان بهداشتی هر روز بیشتر در مورد ویروس کرونای جدید اطلاعات کسب می‌کنند.آنها در حالی که از جلوگیری از شیوع بیماری در جامعه جلوگیری می‌کنند، با آژانس‌های ملی و بین المللی برای تسریع روند درمان همکاری می‌کنند. در اکثر موارد ابتلا بیمار طی 2 هفته درمان می‌شود. علاوه بر آن روند تحقیق بر روی کشف واکسن و داروی کرونا با تمام سرعت ادامه دارد.

 

نظر خود را ارسال کنید